Moods Lifestyle
Travel

Singapore: Jewel Changi Airport

De luchthaven van Singapore behoort al jaren tot één van de beste luchthavens ter wereld. De luchthaven is enorm groot. Vervelen hoef je je zeker niet mocht je een keer een paar uur een overstap hebben. Toch blijven ze vernieuwen en willen ze steeds het beste van het beste kunnen aanbieden aan alle reizigers die deze luchthaven aandoen. Momenteel zijn ze al bezig om terminal 4 een nieuwe opknapbeurt te geven. Ook terminal 1 wordt gerenoveerd.

Jewel Changi Airport

Daarnaast zijn ze sinds afgelopen begonnen met een hele nieuwe hal te bouwen voor terminal 1. Waar eerst een groot parkeerterrein was komt een gigantisch complex met winkels, restaurants, tuinen met tropische planten en een waterval van 40 meter hoog. De bouw gaat naar alle waarschijnlijkheid circa 3,5 jaar duren en moet in 2018 geopend zijn. Het complex zal bestaan uit vijf verdiepingen onder de grond en vijf verdiepingen boven de grond. Reizigers kunnen zich vergapen aan de bijzondere constructie, de hoeveelheid tropische planten en bloemen en de 40 meter hoge waterval. In de avond wanneer het donker is wordt er een lichtshow op de waterval geprojecteerd.

Hieronder een filmpje van hoe het eruit moet komen te zien. Ik zou zeggen, doe mij maar een paar uurtjes overstappen in Singapore. Ik zou er geen problemen mee hebben!

Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie net zo onder de indruk als ik?

Liefs, Patricia

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.