Moods Lifestyle
Durango
Travel

Picture Story: Restaurant Jean-Pierre in Durango

Tijdens het reizen maken we altijd enorm veel foto’s. In de nieuwe serie “Picture Story” kies ik één van de vele reisfoto’s uit en vertel ik het verhaal achter de foto.

Wat zie je op de foto?

Mijn oudste zoon en ik zitten op een bankje voor de entree van restaurant Jean-Pierre.

Waar is de foto gemaakt?

Deze foto is gemaakt in de plaats Durango in Colorado, Verenigde Staten.

Het verhaal achter de foto

Tijdens onze rondreis per camper door het westen van de Verenigde Staten maakten we ook een kleine omweg naar de staat Colorado om onder andere de San Juan Skyway te rijden. We verbleven twee nachten op een prachtige camping gelegen net buiten Durango. We hebben vooral lekker rustig aan gedaan op de camping, maar we zijn ook even het stadje in geweest. Het is een schattig plaatsje met een mooie ligging tussen de bergen. Het doet een beetje denken aan een wild west stadje. We liepen er even door de straten en het was lunchtijd, dus zochten we een restaurantje op. Het restaurant Jean-Pierre zag er heel erg gezellig uit, dus daar stapten we naar binnen. De inrichting was heel knus en gezellig. Veel hout en tierelantijntjes, een beetje een ouderwets huiskamer gevoel. We kregen de kaart en kozen wat lekkers uit.

Even later zaten we lekker te eten en opeens kwam er een klein meisje naast ons staan met een viool. Ze begon een deuntje te spelen, terwijl wij gezellig aan het eten waren. Prima als ze één liedje speelt dachten we nog. Het liedje was afgelopen en we bedankten het meisje hopend dat ze naar een ander tafeltje zou gaan. Helaas bleef ze nog even doorspelen aan onze tafel! Hier kan ik dus heel slecht tegen, haha! Als ik met mijn gezin gezellig aan het tafelen ben, dan heb ik echt geen zin in iemand die op een viool vlak naast ons staat te spelen. Het bleek later de dochter van de eigenaar te zijn. De eigenaar en zijn dochtertje waren heel vriendelijk, het eten was heerlijk en elke keer als we deze foto zien dan moeten we denken aan dat blonde meisje met haar viool!

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.