Moods Lifestyle

Over mij

Welkom op mijn blog!Patricia3

Mijn naam is Patricia, ik ben getrouwd met Raymond en moeder van twee lieve en bijzondere jongens.

Ik heb jaren in de reiswereld gewerkt en dat heb ik met heel veel plezier gedaan.  In al die jaren heb ik al veel van de wereld gezien, zowel tijdens mooie studiereizen die ik heb mogen maken als tijdens onze eigen vakanties.

Sinds anderhalf jaar ben ik thuisblijfmama. Dit vooral om meer rust en regelmaat te creëren binnen ons gezin. Onze oudste zoon is gediagnosticeerd met ADHD en onze jongste zoon heeft een autismespectrumstoornis en is daarnaast ook eenzijdig doof.  Het is soms een hele uitdaging om een goede manier te vinden om daarmee om te gaan. Gelukkig krijgen we hier ook hulp bij en kan ik er elke dag zijn voor mijn kinderen wanneer ze uit school komen en ze goed begeleiden.

Onder schooltijd ben ik ook druk bezig met mijn eigen bedrijf, Moods Album Design.  Ik maak digitale fotoalbums voor mensen die er zelf geen tijd voor hebben, geen creatieve ideeën hebben of gewoon niet zo handig zijn met de computer.

Sinds kort ben ik bezig met een cursus Kinderverhalen schrijven en daarnaast ben ik ook begonnen aan het schrijven van een young adult boek. Ik heb heel veel ideeën in mijn hoofd voor verschillende boeken en één van deze ideeën ben ik momenteel aan het uitwerken. Hier gaat enorm veel tijd inzitten, maar het is ontzettend leuk en uitdagend om hier mee bezig te zijn.

What else?

Wat vind ik nog meer leuk naast reizen, fotoboeken maken en schrijven?

  • Fotograferen. Ik ben geen professioneel fotografe, maar ik vind het wel ontzettend leuk om te doen.
  • Lezen. Ik lees veel. Heel veel. Ik lees ook snel. Geef mij een spannend en/of ander goed boek en ik heb hem binnen een dag uit!
  • Muziek luisteren. Heerlijk opgaan in de muziek. Ik hou van verschillende soorten muziek, maar mijn voorkeur gaat uit naar rock, metal, symfonische metal met bands als Metallica, Kamelot, Volbeat, Epica, Delain, Amaranthe, HammerFall. Yeahh!
  • Lekker eten. Nu ik thuis ben hoop ik wat vaker uitgebreider te gaan koken. Ik heb nog heel veel recepten die ik wil uitproberen!
  • Films kijken. Vooral in winter, heerlijk ’s avonds op de bank met een dekentje en een kopje thee van een goede film genieten. Mijn favoriet? Ik heb er heel veel, maar The Shawshank Redemption vind ik echt een prachtfilm!
  • Shoppen. Vooral online shoppen. Ik heb vaak online sneller de spullen gevonden die ik graag wil hebben dan dat ik ga zoeken in de winkels zelf.
  • Quotes. Ik hou van mooie en inspirerende quotes.

Mochten jullie eventuele vragen, tips of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag.

Mailen mag altijd naar: info[at]moodslifestyle.nl

(verander [at] in @, dit in verband met veel spammail die ik anders ontvang)

Live a happy Life!

Liefs, Patricia