Moods Lifestyle
Travel

Moodspiration #9 – Top 5 Oud & Nieuw bestemmingen!

 Moodspiration #9 – Oud & Nieuw editie

In navolging van het Moodspiration artikel van vorige week, Moodspiration #8 Top 3 Kerst bestemmingen, deze week een nieuw lijstje. Een top 5 dit keer! Vijf plaatsen in de wereld waar je een spetterend Oud & Nieuw kunt vieren. Lees je mee?

De top 5!

1. Londen

Geniet om middernacht van de grote vuurwerkshow bij London Eye. Op Nieuwjaarsdag is er in het centrum van Londen de grote New Year’s Day Parade. Veel winkels zijn dicht op 1 januari, maar de grote warenhuizen openen in de middag wel hun deuren.

2. Kaapstad

Vier Oud & Nieuw in Kaapstad in Zuid-Afrika! Elk jaar vindt in Kaapstad op 2 januari (tweede nieuwjaarsdag!) het Cape Town Minstrel Carnaval plaats. Meer dan 10.000 verklede dansers en muzikanten lopen door de straten van Kaapstad. Een groot feest dat tot de volgende ochtend doorgaat.

3. Las Vegas

In Las Vegas is het eigenlijk altijd feest, maar met Oud & Nieuw kun je helemaal los! Aan het einde van de dag wordt de Strip afgesloten voor al het verkeer. Er zijn veel optredens van bekende artiesten en om 00.00 uur kun je genieten van een spetterende vuurwerkshow. Het vuurwerk wordt vanaf de daken van alle grote hotels en casino’s afgestoken.

4. Sydney

Zoals ik in mijn vorige Moodspiration post al aangaf is het de moeite waard om met Oud & Nieuw in Sydney te zijn. De prachtige vuurwerkshow bij de Harbour Bridge mag je eigenlijk niet missen! Daarnaast zijn er vele evenementen in de buitenlucht, aangezien het in Sydney hoogzomer is met Oud & Nieuw!

5. Rio de Janeiro

Vier samen met twee miljoen Brazilianen en andere toeristen Oud & Nieuw op het strand van Copacabana in Rio de Janeiro! Een megafeest met veel muziek en vuurwerk dat om middernacht wordt afgestoken vanaf cruiseschepen en pontons die voor de kust liggen.

Waar zouden jullie graag Oud & Nieuw willen vieren?

Liefs, Patricia

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.