Moods Lifestyle
Travel

Moodspiration #25: Promotievideo’s landen

Moodspiration #25

Vandaag aandacht voor diverse mooie promotievideo’s van diverse bestemmingen. Zelf maken we elke vakantie altijd een mooie film. We filmen dan heel wat af en na thuiskomst stort ik me op de fotoboeken en mijn man gaat aan de slag met het monteren van de film. Wanneer de film helemaal af is doen we er nog een mooi zelfgemaakt DVD hoesje omheen. Zo hebben we in de kast al een hele rij vakantiefilms staan. Regelmatig zetten we één van onze vakantiefilms op om weer even te genieten van alles wat we hebben gezien en halen we mooie herinneringen op.

Er staan op internet ook veel promotievideo’s van verschillende landen. Leuk om te kijken als je er al een keer bent geweest, een feest van herkenning soms. Ook is het leuk om zo’n video te bekijken van landen die je in de toekomst misschien nog eens wilt bezoeken. Ik heb vandaag een paar video’s uitgekozen. Ik krijg gelijk zin om al deze landen te bezoeken!

Veel kijkplezier. Be inspired!

Nieuw-Zeeland

Een mooie video over het prachtige Nieuw-Zeeland. Een enorme diversiteit aan landschappen en uitstekend geschikt voor een actieve vakantie! Vrijwel alle activiteiten die je je kunt bedenken zijn mogelijk in dit wondermooie land. Ooit wil ik nog een keertje terug om dit land samen met onze kinderen te ontdekken!

Mexico

Een promotievideo over Mexico met indrukwekkende beelden van het afwisselende landschap.

Myanmar

Wil je naar Azië, maar weet je nog niet welk land precies? Denk dan eens aan Myanmar!

Chili

Dit langgerekte land in Zuid-Amerika heeft ook een grote aantrekkingskracht. Prachtige landschappen van hoog in het noorden tot ver beneden in het zuiden.

Costa Rica

Ook al zo’n prachtig land met ontzettend veel natuur én veel wildlife! Staat hoog op mijn wishlist.

Noorwegen

Oh Noorwegen wat ben je toch mooi. Tijdens mijn eerste bezoek raakte ik onder de indruk van de lege hoogvlaktes, diepe fjorden, hoge bergen, schattige houten dorpjes en zo veel meer. Ik werd verliefd op de leegte, rust en de overweldigende natuur. Bekijk de beelden, die zeggen genoeg!

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie films te vinden op internet. Ik heb er een paar uitgekozen voor vandaag. Heerlijk om af en toe zo weg te dromen bij deze schitterende beelden!

Filmen jullie ook tijdens jullie vakanties? Of maken jullie alleen foto’s?

Liefs, Patricia

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.