Moods Lifestyle
Persoonlijk

Moods Lifestyle bestaat 1 jaar & Spam je blog!

Wow! Het is gewoon alweer een jaar geleden dat Moods Lifestyle online ging! Een jaar geleden besloot ik mijn vaste baan op te zeggen om beter voor mijn kinderen te kunnen zorgen die beiden wat extra aandacht en zorg nodig hebben. Daarnaast was ik al een tijdje bezig met mijn eigen bedrijf en dit kon ik mooi blijven doen. Als de kinderen naar school zijn kan ik lekker aan de slag met het maken van fotoalbums.

Ik heb altijd in de reiswereld gewerkt en natuurlijk ga je dat missen. Het is natuurlijk een superleuk iets om altijd maar met reizen bezig te zijn! Dat was ook de hoofdreden om Moods Lifestyle op te starten. Ik werk dan wel niet meer in de reiswereld, maar zo kan ik af en toe heerlijk schrijven over alle mooie en bijzondere plekken op onze wereldbol. Daarnaast vond ik het ook fijn om af en toe een persoonlijk artikel te delen. Met name over onze jongste zoon met een autismespectrumstoornis, eenzijdige doofheid en een eetprobleem en onze oudste zoon met ADHD.

Nu, een jaar later, vind ik het nog steeds erg fijn om te doen. Het is ontzettend leuk om te zien dat mijn artikelen ook echt gelezen worden en het is helemaal super als er zo nu en dan een reactie achter gelaten wordt. Voordat ik begon wist ik maar weinig af van het hele blogwereldje. Nu volg ik zelf ook vele bloggers en het is geweldig leuk om de verhalen van andere bloggers te lezen. Je leert heel veel van andermans verhalen en je doet veel inspiratie op. Twee weken geleden kreeg ik mijn allereerste uitnodiging om aanwezig te zijn bij een evenement/workshop! Helaas was dit net op een voor mij onhandig tijdstip waardoor ik niet op de uitnodiging in kon gaan, maar ik vond het sowieso al superleuk dat ik überhaupt een uitnodiging kreeg!

Ik vind het heerlijk om te schrijven over reizen en over mijn kinderen en soms over een ander onderwerp. Ik twijfel wel eens of ik vaker over andere onderwerpen moet schrijven, misschien meer persoonlijke artikelen. Ik doe gewoon waar ik mij prettig bij voel. Ook heb ik laatst een hele gave nieuwe lay-out gevonden die ik graag zou willen hebben voor Moods Lifestyle. Ik moet hier echt een keer voor gaan zitten in de nabije toekomst! Voorlopig ga ik lekker verder met het schrijven van artikelen. Wellicht dat jullie in de toekomst ook eens een ander blogonderwerp tegen zullen komen, maar dat merken jullie dan vanzelf!

Ik wil al mijn lezers in ieder geval ontzettend bedanken! Ik vind het geweldig dat jullie af en toe een kijkje komen nemen op mijn blog. Dat waardeer ik zeer! Dank jullie wel!

Ik vind het ook leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus daarom mogen jullie allemaal jullie blog spammen in de reacties hieronder! Vertel in het kort wie je bent en waar je blog over gaat en ik kom sowieso bij iedereen een kijkje nemen!

 

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Mariska
  4 december 2015 at 02:11

  Gefeliciteerd!

  Kort geleden is mijn blog http://www.matteandshimmer.nl van start gegaan, een groentje dus 🙂
  Maar ik vind het leuk om te doen! Ik schrijf over beauty, reviews van producten, deel mijn tips en ontdekkingen en omdat ik bakken leuk vind zal er ook op zijn tijd een recept verschijnen!

  Ik vind het leuk als je een kijkje neemt en laat weten wat je vindt! (likes en comments vind ik ook heel lief 🙂 )

  • Reply
   Patricia
   4 december 2015 at 07:05

   Hoi Mariska,
   Dank je wel! Ik kom zeker even een kijkje nemen. Veel succes en plezier met je nieuwe blog!
   Groetjes Patricia

 • Reply
  Marcella
  26 november 2015 at 21:57

  Hoera, op naar vele volgende jaren! Enne, bij deze spam ik mijn blog http://www.marcellamolenaar.nl

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.